Vogels

 

Het fotograferen van vogels is en blijft erg spannend om te doen. Vogels laten zich niet gemakkelijk benaderen en je krijgt haast nooit een tweede kans. Soms hang ik uit een rijdende auto of uit het open dak van de auto om “het moment” te pakken maar als je dan een mooie foto schiet is het wel de moeite waard.

Dan zijn er de verhalen achter de foto’s: Zo was er een gewone koolmees die ‘s morgens vroeg met me mee vloog gedurende een kwartier om te kijken wat ik uitvoerde of een Grutto die op 2 meter afstand op een paaltje zat en mij liet blijken dat ik wel weg kon gaan met een ongelooflijk hard gekwetter. Dit is een greep uit mijn collectie foto’s van vogels. Neem ook eens de moeite om een reactie of een berichtje te tikken, ik waardeer dat zeer.

 

.

 

.

 

Nog meer van mijn “gewone” vogels vindt je hier.

Roofvogels heb ik maar apart gezet (je weet maar nooit)

 

 

Heb je een hele leuke foto gezien?

Vindt je een bepaalde foto erg mooi en zou je deze willen gebruiken? Stuur dan van te voren even een berichtje. Alle beelden zijn ook in hoge resolutie te verkrijgen. Ik probeer regelmatig mijn website up to date te houden dus kom regelmatig langs om nieuwe exemplaren te bekijken of volg Joke op Flickr